Update: leef ik nog?

Posted 6 juni 2018 by Writingaboutbooks in Persoonlijk / 2 Comments

Ik schrok er een beetje van toen ik zag hoe lang ik hier al niet gepost had – oeps! Na 4 maanden enthousiast bloggen terwijl ik fulltime stage liep werd het toch een beetje teveel. Bovendien ben ik ook met allerlei andere dingen bezig: ik grijp alle kansen voor mijn (toekomstige) carrière aan, ben erg op Instagram aan het focussen en ben bovendien ook bezig met het maken van een persoonlijke blog. Ik schrijf ook graag over andere dingen naast boeken, en heb besloten hier (na mijn stage) serieuzer mee bezig te zijn. Ik had een tijdje geleden al half en half een blog in elkaar gezet, maar heb besloten dat ik dit toch goed wil aanpakken wanneer ik hier meer tijd een aandacht voor heb.

Maar: geen zorgen! Er komen binnenkort weer recensies online. Zo heb ik afgelopen tijd Atonement, The unexpected everything en People like us gelezen. Dit was gewoon even een ongeplande blogpauze die hopelijk snel weer voor bij is 🙂

Divider

2 responses to “Update: leef ik nog?

  1. Soms heb je gewoon even van die drukke momentjes waardoor sommige dingen even iets minder aandacht krijgen, is niet anders! Ik ben benieuwd naar de nieuwe recensies en het lijkt me ook superleuk om je persoonlijke blog straks te volgen. Maar in de tussentijd, doe rustig aan! 🙂

Leave a comment