Ik heb een YouTube kanaal!

Posted 7 januari 2019 by Writingaboutbooks in Persoonlijk / 0 Comments

youtube kanaal

Hoera, ik heb het dan toch gedaan: ik ben een YouTube kanaal begonnen. Super spannend allemaal, en ook nog een beetje ongemakkelijk… maar wel heel leuk! Je kunt mijn kanaal vinden onder Shadows on the wall.

De naam komt van mijn Instagram account, die ook al zo heette. Ik wilde voorkomen dat ik iets met het woord boeken of lezen in mijn naam zou doen, want ik wil ook de vrijheid hebben om over meer dan alleen boeken te posten. Ik vind namelijk nog zoveel meer dingen leuk!

Hieronder alvast het eerste filmpje dat ik gepost heb. Niet heel spannend nog, het is echt een filmpje waarin ik mezelf alleen even voorstel. Wel in het Engelstalig, omdat ik dat gewoon leuker vind. Maar er staan nog heel veel leuke dingen op de planning: een grote make-over van mijn appartement, een book haul, en meer! Wil je die filmpjes graag zien, abonneer je dan op mijn kanaal.

 

Divider

Leave a comment