Februari TBR

Posted 31 januari 2018 by Writingaboutbooks in TBR / 0 Comments

Februari tbr

Ik doe normaal eigenlijk niet aan TBR’s omdat ik me er toch nooit aan houd. Ik ben heel erg een gevoelslezer (is dat überhaupt een woord?) en lees alleen waar ik op dat moment zin in heb. En dan koop ik ook nog eens heel vaak nieuwe boeken die ik dan eerst wil lezen. MAAR dat mag ik van mezelf nu dus niet meer doen, omdat ik de laatste tijd al heel veel boeken heb gekocht en echt even de boeken moet gaan lezen die in mijn boekenkast staan. Dus daarom dit lijstje van boeken die ik ga proberen te lezen in februari, en je kunt dus ook vooral reviews over deze boeken verwachten in de komende weken.

Omdat ik bijna al deze boeken al heb beschreven in mijn book haul van januari, ga ik ze alleen eventjes snel noemen. Als je meer informatie over de boeken wil, kun je daarover lezen in mijn andere post.

Celeste Ng – Little fires everywhere
Yaa Gyasi – Weg naar huis (Homegoing)
Hannah Kent – Burial rites
Rebbeca Solnit – A field guide to getting lost
Rupi Kaur – Milk and honey

Het is niet een heel divers lijstje, maar het kon erger. De eerste drie zijn literaire fictie, A field guide to getting lost is een beetje een moeilijk geval: een mix van memoir, essays, filosofie en misschien zelfs een beetje poëzie. Milk and honey is natuurlijk één van de meest bekende dichtbundels van dit moment, en ik ben eigenlijk heel laat met deze. Ik wilde hem heel lang niet lezen omdat ‘iedereen dat deed’ en ik ben eigenwijs, maar ik ben toch overstag gegaan. Rupi Kaur’s andere dichtbundel, The sun and her flowers heb ik al wel gelezen en vond ik echt prachtig. Ik heb echt zin in ieder boek die op dit lijstje staat en ik hoop dat ik aan allemaal toekom deze maand!

Heb jij één van deze boeken gelezen, en wat vond je ervan?

Up to date blijven? Volg me op Bloglovin’ of Facebook!
Divider

Leave a comment