Februari book haul

Posted 2 maart 2018 by Writingaboutbooks in Bookhaul / 5 Comments

Februari book haul

Mijn februari book haul is een beetje laat, ik weet het. Maar ik had het nogal druk met verhuizen en stage. Ik heb echt nul vrije tijd, ik vertrek om half 8 van huis en ben om half 7 weer thuis – hoe doen mensen met een fulltime baan dit? Hoe hebben zij nog hobby’s (en vrienden)? Anyway, gelukkig had ik nog wel tijd om boeken te kopen – zelfs als ik dood ben zou ik waarschijnlijk nog opstaan uit mijn graf voor een bezoekje aan de Donner. Kijk mee naar mijn buit van deze maand.

Februari book haul

Nogal een onsamenhangend rommeltje, maar niettemin ben ik heel blij met mijn aankopen! Wat literaire fictie, wat non-fictie, wat korte verhalen, en een young adult. Lekker divers.

De twee Virginia Woolf boeken heb ik gekocht omdat ik gewoon heel nieuwsgierig was geworden naar haar werk, omdat ze toch wel één van de klassieke auteurs van de vorige eeuw is. En deze Vintage Classics uitgaven zijn zó mooi. Hetzelfde geldt voor dit boek van Ali Smith – ik zie haar veel langskomen op Bookstagram en was nieuwsgierig.

Dit boek van Paulo Coelho was een beetje een impulsaankoop. Ik had nog een waardebon van de Wehkamp liggen en dit boek zag er mooi uit. Ik heb het inmiddels al gelezen en een recensie zal binnenkort op de blog komen! Vervolgens het boek Why I’m no longer talking to white people about race, dit was het boek van de leesclub Our shared shelf van Emma Watson en het klonk heel interessant en goed. De antwoorden van Catherin Lacey was wederom een impulsaankoop omdat ik hem langs zag komen op Bookstagram (ik moet daar echt niet meer zoveel op kijken).

Als laatste De onverklaarbare logica van mijn leven die ik mee kon nemen van mijn stage omdat hij daar als recensie-exemplaar naartoe was gestuurd. Er komt volgende week een recensie van dit boek online, dus keep an eye out! 

Hebben jullie nog boeken gekocht afgelopen maand?

Up to date blijven? Volg me op Bloglovin’ of Facebook!

Divider

5 responses to “Februari book haul

  1. Oeh, De onverklaarbare logica van mijn leven lijk me een onwijs leuk boek! Maar ik denk dat ik ‘m past richting de zomer ga aanschaffen. Eerst een aantal boeken lezen voor YALFest.

Leave a comment